AKRAN ARABULUCULUĞU PROJEMİZ

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında başlatılan Akran Arabuluculuğu projesi çalışmaları okulumuzda devam etmektedir. Akran Arabuluculuk Projesi'nin temel amacı; okulda çeşitli çatışma problemleri yaşayan öğrencilerin çatışmalarını sözlü ve fiziksel şiddete başvurmadan; daha önceden eğitim almış akran arabulucular aracılığı ile çözmelerini sağlamaktır. Barışçıl bir okul kültürünün gelişmesini sağlayan bu program ile öğrencilerin kendi aralarında yaşadıkları birtakım çatışmaların çözümü için yönetici ve öğretmenlerin müdahalesi olmadan kendi akranları aracılığıyla çözmeleri sağlanmaktadır. Okulumuzun Akran Arabulucuğu Projesinin arabulucuları seçilip eğitimleri tamamlanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

17.02.2024 47

17-02-202417-02-2024

Adres:
GÜVERCİNTEPE MAH. UĞUR BÖCEĞİ SK. MAHMUT ŞEVKET ZIRH İLKOKULU BLOK NO: 16-20B BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL

(212) 687 1902