Mahmut Şevket Zırh İlkokulu

Vizyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, Dürüst, Kuvvetli bir vatan sevgisi olan, İnsani ve ahlaki değerlerle donanmış, Ülkesine yararlı, Okuyan, İnceleyen, Araştıran, Evrensel değerleri tanıyan benimseyen, Araştırmacı, Sorgulayıcı, Kendi ayakları üzerinde durabilen, Kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, Görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Kurumun içindeki ve dışındaki herkese kim olduğumuzu ve ne yapmaya çalıştığımızı anlatır. Misyon ifadesi; ne yaptığımızı, kime yaptığımızı, nasıl yaptığımızı, neden yaptığımızı belirler. Misyon; kurumun değerlerine dayanmalıdır.

Başarılar:

Saatler: 08.00 - 12.40 ve 13.30-18.10
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(212) 687 19 02

WEB - https://mahmutsevketzirh.meb.k12.tr

Adres - GÜVERCİNTEPE MAH. UĞUR BÖCEĞİ SK. MAHMUT ŞEVKET ZIRH İLKOKULU BLOK NO: 16-20B BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili Öğretim ( Sabah - Öğlen Grubu )

Yerleşim Yeri - Okulumuz Olimpiyat stadı yakınındadır. Ayrıca yeni yerleşim yeri olan Kayaşehir TOKİ ve Kiptaş konutlarına 5 dk mesafedeyiz.

Ulaşım Yenibosna,Sefaköy Yönünden ; 79Y Bahçelievler, Zeytinburnu Yönünden ; 79G Başakşehir Yönünden ( Çok uzun aralıklarla geçmekte); 78G Kayaşehir Yönünden; 79C(Okul Kapısı Önünden Geçmektedir), 79Y, 79G, 78G Şirinevler yönünden, Sefaköy yönünden, Küçükçekmece yönünden ayrı ayrı dolmuş hattı çalışmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık 13Km dir. Özel aracınızla ise tahminen 10-15.dk içerisinde gidebilirsiniz.